ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

1. ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ;
Ναι οι τιμές είναι ίδιες.

2. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ;
Μπορείτε να εξοφλήσετε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, με πιστωτική κάρτα, με αντικαταβολή σε courier ή κατά την παραλαβή από τα φυσικά μας καταστήματα. Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στην ενότητα «Τρόποι Πληρωμής» ή επικοινωνήστε μαζί μας.

3. ΑΠΟ ΤΙ ΥΛΙΚΟ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΛΤΣΕΣ SIGVARIS;
Η SIGVARIS χρησιμοποιεί ποικίλα υλικά για τις κάλτσες της με σκοπό να καλύψουν τις ανάγκες του εκάστοτε χρήστη. Τα πιο συνήθη υλικά που συναντάμε είναι η πολυαμίδη, η ελαστίνη, το φυσικό ελαστικό, το βαμβάκι κ.ο.κ. Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στα τεχνικά χαρακτηριστικά του προϊόντος που σας ενδιαφέρει.

4. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΙΣΩ ΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ SIGVARIS;
Ο οίκος SIGVARIS, με εμπειρία πάνω από 150 χρόνια, σχεδιάζει και παράγει πιστοποιημένες και κλινικά ελεγμένες ελαστικές κάλτσες και καλσόν διαβαθμισμένης συμπίεσης. Αποτελεί την καλύτερη επιλογή προσφέροντάς σας μία μεγάλη και ολοκληρωμένη σειρά σε τύπους, μεγέθη, ποιότητες σύνθεσης υλικού, αλλά ακόμα και τη δυνατότητα ειδικής παραγγελίας στα μέτρα σας.

5. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ;
Υπάρχει αυτή η δυνατότητα, απαραίτητη είναι όμως η συμβουλή του ιατρού σας.

6. ΑΝ ΦΟΡΕΣΩ ΑΛΛΕΣ ΚΑΛΤΣΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ SIGVARIS , ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΕΙ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥΣ;
Μπορείτε να φορέσετε άλλες κάλτσες τις επιλογής σας, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να μην ασκούν επιπλέον πίεση.

7. ΟΙ ΚΑΛΤΣΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ Ή ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ;
Οι κάλτσες και τα καλσόν διαβαθμισμένης συμπίεσης SIGVARIS είναι αρκετά ανθεκτικά, παρόλα αυτά θα πρέπει να ακολουθείτε τις οδηγίες χρήσης και φροντίδας του κατασκευαστή (θα τις βρείτε στην περιγραφή του κάθε προϊόντος).

8. ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΜΟΥ;
Η εύρεση του σωστού μεγέθους αποτελεί το κύριο χαρακτηριστικό της θεραπείας. Η διαδικασία είναι απλή καθώς χρειάζεται μία ή περισσότερες μετρήσεις στην εκάστοτε περιοχή του σώματος. Σε κάθε προϊόν θα βρείτε το μεγεθολόγιο και τις απαραίτητες μετρήσεις.

9. ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;
Η SIGVARIS διαθέτει λύση σε αυτήν την ανάγκη. Παρέχουμε τη δυνατότητα ειδικής παραγγελίας σε κάλτσες και καλσόν ακριβώς στα μέτρα σας! Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας θα αναλάβει να πάρει τις απαραίτητες μετρήσεις.
Για οποιοδήποτε άλλο προϊόν επικοινωνήστε μαζί μας.

10. ΤΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ;
Οι κάλτσες και τα καλσόν διαβαθμισμένης συμπίεσης προσφέρουν εγγυημένη συμπίεση για τουλάχιστον 6 μήνες. Μετά το πέρας αυτού του χρονικού διαστήματος τα υλικά «χαλαρώνουν» και η αποτελεσματικότητά τους μειώνεται.
Όλα τα υπόλοιπα προϊόντα μπορείτε να τα χρησιμοποιείται έως ότου φθαρούν ή χρειαστούν αντικατάσταση.

11. ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΗ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ;
Η χρήση των προϊόντων δεν ενδείκνυται σε διαφορετικό άτομο. Πρώτον για λόγους υγιεινής και δεύτερον για λόγους θεραπείας και αποτελεσματικότητας, καθώς το σωστό μέγεθος κατέχει πολύ σημαντικό ρόλο. Σε κάθε περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

12. ΥΠΟΦΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΝΟΥΣ ΤΗ ΜΕΣΗ ΠΟΙΑ ΖΩΝΗ ΝΑ ΠΑΡΩ;
Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα από ζώνες μέσης ή αλλιώς ζώνες οσφύος για τους πόνους και τα προβλήματα της μέσης σας. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε τη ζώνη που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας, καθώς σε κάθε προϊόν διατυπώνονται τα χαρακτηριστικά, οι ενδείξεις και οι αντενδείξεις του.

13. ΕΧΩ ΛΕΜΦΟΙΔΗΜΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ;
Υπάρχουν προϊόντα τα οποία έχουν θεαματικά αποτελέσματα στην περίπτωση του λεμφοιδήματος, με πρώτο και κύριο το σύστημα MOBIDERM, το οποίο κινητοποιεί τους υποδόριους ιστούς. Επισκεφθείτε μας σε ένα από τα καταστήματά μας και με χαρά θα σας εξυπηρετήσουμε.

14. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ;
Διαθέτουμε προϊόντα κατάλληλα για την εγκυμοσύνη όπως ζώνες, καλσόν κλπ.
Ανατρέξτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ή επισκεφθείτε κάποιο από τα φυσικά μας καταστήματα.

15. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ;
Διαθέτουμε προϊόντα κατάλληλα για τα παιδιά όπως κολάρα, νάρθηκες κλπ.
Ανατρέξτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ή επισκεφθείτε κάποιο από τα φυσικά μας καταστήματα.