ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Η εταιρεία ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ σας προσφέρει τη δυνατότητα να επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής που σας εξυπηρετεί ώστε οι αγορές σας να πραγματοποιούνται εύκολα και με ασφάλεια.

* ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Η μέθοδος αντικαταβολής σας επιτρέπει να εξοφλήσετε την παραγγελία σας κατά την παραλαβή της. Η αντικαταβολή πραγματοποιείται μέσω της εταιρείας courier που συνεργαζόμαστε και ισχύει για όλες τις πόλεις της Ελλάδας, ηπειρωτικής και νησιωτικής, με χρέωση 2,5€ για κάθε παραγγελία.
Αντικαταβολή ισχύει για παραγγελίες μέχρι 499€ – Για παραγγελίες από 500€ και άνω θα πρέπει να επιλεγεί ένας από τους άλλους τρόπους πληρωμής.

* ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ
Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας θα μεταφερθείτε στο ασφαλές περιβάλλον της Alpha Bank

μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover.
με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

* ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ
Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση σε έναν από τους λογαριασμούς που θα δείτε στο email επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας (τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη) :
Σε κάθε πληρωμή είναι απαραίτητο να αναγράφεται η λέξη eshop, ο αριθμός παραγγελίας σας που λαμβάνετε με την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας, καθώς και το ονοματεπώνυμό σας.
Σε αντίθετη περίπτωση υπάρχει πιθανότητα να καθυστερήσει η παράδοση της παραγγελίας σας.

* ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗ (σε οποιοδήποτε κατάστημά μας)
Εάν επιλέξετε παραλαβή από το κατάστημα, έχετε τη δυνατότητα εξόφλησης της παραγγελίας σας κατά την παραλαβή με όποιο τρόπο επιθυμείτε.
Για παραλαβές από το κατάστημα σας ενημερώνουμε πότε το είδος είναι διαθέσιμο στο κατάστημα που επιλέγετε. Η παραγγελία σας θα είναι δεσμευμένη στα στοιχεία σας για διάστημα τεσσάρων (4) εργάσιμων ημερών.