ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ
  • ΝΕΑ
  • Mom’s Choice Award για το θήλαστρο ARDO ALYSSA
SHARE POST
Mom’s Choice Award για το θήλαστρο ARDO ALYSSA

Τα “Mom’s Choice Awards®” ανακήρυξαν το θήλαστρο Alyssa της Ardo ως ένα από τα καλύτερα προϊόντα, φιλικά προς την οικογένεια. Η διαδικασία της αξιολόγησης MCA χρησιμοποιεί μια μεθοδολογία καταλληλόλητας στην οποία οι υποψηφιότητες βαθμολογούνται σε διάφορα χαρακτηριστικά τους, όπως στη ποιότητα παραγωγής, στο σχεδιασμό, στη πρωτοτυπία, στην ελκυστικότητα και το κόστος.

Το θήλαστρο Ardo Alyssa είναι το πιο καινοτόμο θήλαστρο της αγοράς. Είναι το πρώτο και μοναδικό θήλαστρο στον κόσμο με τη λειτουργία “The Personal Power Pump™”, η οποία ακολουθεί το φυσικό πρότυπο του μητρικού θηλασμού που ονομάζεται clusterfeeding, το οποίο επιτυγχάνει αύξηση της παραγωγής γάλακτος μέσω του τακτικότερου θηλασμού. Υπάρχουν φορές, συνήθως 2 ή 3 ώρες το βράδυ, κατά τις οποίες τα μωρά και τα μικρά παιδιά πρέπει να τρέφονται συχνότερα με μικρότερες παύσεις. Μέσω αυτής της συμπεριφοράς απορρόφησης, το επίπεδο της προλακτίνης (η ορμόνη που παράγει το μητρικό γάλα) παραμένει σε υψηλό επίπεδο, ή ακόμα αυξάνεται,  με αποτέλεσμα την αύξηση της παραγωγής μητρικού γάλακτος.

Για το λόγο αυτό, οι επαγγελματίες προτείνουν το “Power Pumping” (δυναμική άντληση) για τη βελτίωση της γαλουχίας ή τη σταθεροποίηση της παραγωγής γάλακτος. Η μητέρα πρέπει να κάνει άντληση και στα δύο στήθη μία φορά την ημέρα, για μία ώρα, σύμφωνα με ένα απλό σχήμα παύσης και έκφρασης γάλακτος: ‘Αντληση 20’ – παύση 10’ – άντληση 10’ – παύση 10’ – άντληση 10′.

Το αυτόματο σύστημα Power Pumping του Ardo Alyssa είναι ένα προκαθορισμένο πρόγραμμα άντλησης διάρκειας μίας ώρας που ακολουθεί τo clusterfeeding (τη δράση της σίτισης σε μικρά διαστήματα και σε ορισμένες ώρες της ημέρας) για αύξηση της παραγωγής γάλακτος. Η διάρκεια των φάσεων άντλησης και των παύσεων είναι προκαθορισμένες, αλλά η μητέρα μπορεί να προσαρμόσει τις ρυθμίσεις ισχύος και συχνότητας άντλησης ανά πάσα στιγμή, στις δικές τις προσωπικές ανάγκες.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που κερδίσαμε το “Mom’s Choice Awards Honoring Excellence Seal of Approval», ανέφερε ο Νικόλαος Παπαδόπουλος, Πρόεδρος της Ardo Medical. “Γνωρίζουμε όλα τα σπουδαία πράγματα που κάνει το MCA για να συνδέσει τους καταναλωτές και τους φροντιστές με τα καλύτερα προϊόντα για τις οικογένειες» τόνισε.

Για να συμμετέχει στη διαδικασία, κάθε υποψηφιότητα υποβάλλει πέντε (5) πανομοιότυπα δείγματα προς αξιολόγηση. Το κάθε δείγμα ανατίθενται σε αξιολογητές από τη βάση δεδομένων MCA, οι οποίοι δεσμεύονται από έναν αυστηρό κώδικα δεοντολογίας, όχι απλά για να διασφαλίζεται η αντικειμενικότητα, αλλά και για να εξασφαλιστεί ότι η αξιολόγηση είναι απαλλαγμένη από πιθανή επιρροή των κατασκευαστών. Οι πέντε αξιολογήσεις υποβάλλονται στην Εκτελεστική Επιτροπή του MCA για τελική εξέταση και έγκριση.

«Στόχος μας να αναδείξουμε τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες για οικογένειες», εξηγεί η Dawn Matheson, Εκτελεστική Διευθύντρια των «Mom’s Choice Awards». “Έχουμε πάθος να ενισχύσουμε τις οικογένειες στην ανάπτυξή τους. Οι γονείς γνωρίζουν ότι τα προϊόντα που φέρουν την έγκρισή μας, είναι υψηλής ποιότητας και μεγάλης αξίας. Το πρόγραμμα αξιολόγησης MCA έχει σχεδιαστεί για να ενσωματώνει την τεχνογνωσία επιστημόνων, ιατρών και άλλων ειδικών, αλλά συχνά ζητάμε και τη γνώμη γονέων επειδή συχνά είναι οι πλέον ειδικοί στο να γνωρίζουν τι είναι καλύτερο για τις οικογένειές τους» τόνισε η κα. Matheson.

Με την ολοκλήρωση της αξιολόγησης, τα δείγματα δοκιμών του θήλαστρου Ardo Alyssa θα δοθούν σε νοσοκομεία και σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.

Σχετικά με την Ardo:

Η Ardo Μedical, Inc είναι η Ελβετική κατασκευάστρια εταιρεία του θήλαστρου Ardo Alyssa, το οποίο μάλιστα συναρμολογείται σχολαστικά στο χέρι για να δημιουργηθεί το καλύτερο θήλαστρο της αγοράς. Στα τέλη της δεκαετίας του 1960, ο ιδρυτής της Ardo εισήγαγε το πρώτο ηλεκτρικό θήλαστρο από την Ελβετία στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Ardo παραμένει ως σήμερα μια οικογενειακή επιχείρηση.

Σχετικά με τα «Mom’s Choice Awards®»:

Τα «Mom’s Choice Awards®» (MCA) αξιολογούν προϊόντα και υπηρεσίες που δημιουργούνται για παιδιά, οικογένειες και εκπαιδευτικούς. Το πρόγραμμα είναι παγκόσμια αναγνωρισμένο και σημείο αναφοράς σχετικά με την αριστείας στα φιλικά προς την οικογένεια μέσα, προϊόντα και υπηρεσίες. Ο οργανισμός έχει την έδρα του στις Ηνωμένες Πολιτείες και αξιολογεί χιλιάδες συμμετοχές από περισσότερες από 55 χώρες.

Σε όλο τον κόσμο, γονείς, εκπαιδευτικοί, έμποροι λιανικής και μέλη των μέσων ενημέρωσης αναζητούν τη σφραγίδα έγκρισης «Honoring Excellence» του MCA για τη μητέρα και το παιδί όταν επιλέγουν ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες για παιδιά και οικογένειες.

Μάθετε περισσότερα για τα «Mom’s Choice Awards» επισκεπτόμενοι τον ιστότοπό τους: www.MomsChoiceAwards.com

SHARE POST
SHARE POST
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΝΕΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΕΟ