ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

Επωφεληθείτε του ειδικού προγράμματος εκπτώσεων MedClub και του φοιτητικού πακέτου Meducate για φοιτητές ιατρικών σχολών.

ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ MEDCLUB

Το πρόγραμμα MedClub επιβραβεύει τις αγορές σας και σας ανταμείβει! Με την απόκτηση και χρήση του κωδικού μέλους, λαμβάνετε έκπτωση στα προϊόντα που ανήκουν στο πρόγραμμα αυτό. Επισκεφθείτε τα καταστήματά μας για να ενημερωθείτε για το ποια προϊόντα ανήκουν στο πρόγραμμα MedClub, ή αναζητήστε τα στην ιστοσελίδα μας στις κατηγορίες που σας ενδιαφέρουν.

Για να εγγραφείτε στο MedClub, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αίτησης επισυνάπτοντας αντίγραφο (σκαναρισμένο) της φοιτητικής σας ταυτότητας. Εναλλακτικά, μπορείτε να επισκεφτείτε τα καταστήματά μας, στις διευθύνσεις: Εθνικής Αντιστάσεως 93, 154 51 Ν. Ψυχικό ή Πλ. Σιντριβανίου 4, 546 21 Θεσσαλονίκη.

Αφού εγκριθεί η αίτησή σας, o κωδικός μέλους θα σας αποσταλεί με e-mail στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει στην αίτησή σας. Για να κάνετε χρήση των προνομίων MedClub στα καταστήματά μας, θα πρέπει να δηλώνετε τον κωδικό μέλους, ενώ για τις online αγορές σας, θα πρέπει να τον συμπληρώνετε στο ανάλογο πεδίο (κουπόνι έκπτωσης) που βρίσκεται στο καλάθι αγορών σας και η έκπτωση θα υπολογίζεται αυτόματα.

Προσοχή: Η έκπτωση MedClub δεν ισχύει για προϊόντα που βρίσκονται ήδη σε προσφορά. Η έκπτωση υπολογίζεται στην καθαρή αξία του προϊόντος (χωρίς ΦΠΑ). Η εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα διαφοροποίησης των προνομίων Παπαποστόλου MedClub. Σχετικές ανακοινώσεις θα δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.

Φοιτητικό πακέτο Meducate

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φοιτητών ιατρικών σχολών, η εταιρία μας δημιούργησε ένα φοιτητικό πακέτο σύμφωνα με τις ανάγκες φοίτησης κάθε πανεπιστημιακού έτους, με ακόμα χαμηλότερες τιμές, μόνο για τα καταστήματά μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (όχι για online αγορές). Το φοιτητικό πακέτο Meducate περιλαμβάνει ειδικές τιμές για όλους τους φοιτητές ιατρικής, οδοντιατρικής και κτηνιατρικής σε ιατρικά είδη απαραίτητα για κάθε έτος φοίτησης, όπως στηθοσκόπια, πιεσόμετρα, ωτοσκόπια, ποδιές, ιατρικά εργαλεία, κλπ. Απαραίτητο για κάθε αγορά το φοιτητικό πάσο.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΠΙΣΥΝΑΨΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ

ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΡΧΕΙΟΥ
* Πεδία υποχρεωτικά προς συμπλήρωση