ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ
  • ΝΕΑ
  • Θηλασμός και Covid-19
SHARE POST
Θηλασμός και Covid-19

Εδώ και αρκετό καιρό, ζούμε όλοι μας πρωτόγνωρες καταστάσεις. Όταν αποφασίσατε να αποκτήσετε ένα μωρό και σκεφτήκατε όλα τα πράγματα που μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε όταν θα ερχόταν στη ζωή σας αυτό το μικροσκοπικό πλάσμα, ο Covid-19 σίγουρα δεν ήταν ένα από αυτά.
Είμαστε εδώ λοιπόν για να λύσουμε τις απορίες σας σχετικά με το θηλασμό και τον covid-19. Αν έχετε νοσήσει, και θηλάζετε ή αντλείτε γάλα με θήλαστρο, ακολουθήσετε τις παρακάτω απλές διαδικασίες και μπορείτε να συνεχίσετε να παρέχετε άφοβα μητρικό γάλα στο μωρό σας. Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), δεν υπήρχαν ίχνη Covid-19 σε δείγματα μητρικού γάλακτος γυναικών που βρέθηκαν θετικές στον ιό. Μπορείτε λοιπόν να ξεκινήσετε ή να συνεχίσετε να θηλάζετε το μωρό σας ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές:

Πλένετε σχολαστικά τα χέρια σας
Φορέστε μάσκα προσώπου ενώ θηλάζετε ή αντλείτε γάλα με το θήλαστρο, κι ενώ προετοιμάζετε και καθαρίζετε τα σετ άντλησης. Βεβαιωθείτε επίσης ότι έχετε καθαρίσει και απολυμάνει τυχόν επιφάνειες που έχουν αγγιχτεί.

Η υγιεινή έχει μεγάλη σημασία για την Ardo Medical.
H μοναδική τεχνολογία ‘’Vacuum Seal’’ με το 100% φράγμα εναντίον των βακτηριδίων που διαθέτουν τα θήλαστρα, εγγυάται ότι τίποτα δεν μπορεί να εισέλθει στον σωλήνα σύνδεσης της αντλίας.
Αυτό προσφέρει αξιόπιστη προστασία του μητρικού γάλακτος, προστατεύει το στήθος, και προλαμβάνει την μόλυνση.

Μετά την άντληση, πρέπει να καθαρίσετε και να σκουπίσετε την επιφάνεια του θηλάστρου με ένα απολυμαντικό που δεν περιέχει φαινόλη.
Τα σετ άντλησης πρέπει στη συνέχεια να καθαριστούν ως εξής: Αποσυναρμολογήστε, σκουπίστε το καλώδιο και το καπάκι και στη συνέχεια τοποθετήστε τα υπόλοιπα μέρη (δοχείο μεμβράνης, κέλυφος στήθους, βαλβίδα ροής γάλακτος & φιάλη) σε βραστό νερό για δέκα λεπτά.
Χρησιμοποιήστε μια χάρτινη πετσέτα για να τα στεγνώσετε.
Φυλάξτε τα σε καθαρό μέρος, καλυμμένα με πετσέτα (χρησιμοποιήστε αυτήν την πετσέτα μόνο μία φορά και μετά βάλτε την για πλύσιμο).

Μια άλλη συμβουλή είναι να θηλάζετε ή να αντλείτε γάλα όσο το δυνατόν πιο τακτικά και να λαμβάνετε την υποστήριξη που χρειάζεστε. Η παροχή μητρικού γάλακτος λειτουργεί βάσει προσφοράς και ζήτησης – όσο περισσότερο θηλάζετε ή αντλείτε, τόσο περισσότερο μητρικό γάλα θα παράγει το εκπληκτικό σώμα σας!
Γνωρίζουμε ότι αυτή είναι μια αγχώδης περίοδος για όλες τις νέες μητέρες, αλλά να θυμάστε ότι ο θηλασμός και η άντληση γάλακτος μπορούν να πραγματοποιηθούν, και θα πρέπει να είναι μια ευχάριστη εμπειρία, αφού παράγετε γάλα για το όμορφο μωρό σας.
Εάν χρειάζεστε υποστήριξη και συμβουλές σχετικά με την άντληση ή για οποιαδήποτε από τις συσκευές θηλασμού που παρέχει η Ardo, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Απαντάμε σε κάθε είδους ερωτήσεις από πολλές, μητέρες και τους συντρόφους τους κάθε μέρα και είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε!

SHARE POST
SHARE POST
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΝΕΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΕΟ